Uudet tuulet puhaltavat puolustuksessa kaudella 2019

Syksyn try-outit tuottivat valioyksilöitä pimeälle puolelle ja nyt KOIRAD ovat valmiina. Alustavassa aloituskahdeksikossa puolet ovat tulokkaita, joten vastuuta pitää olla valmiina ottamaan, jos koirat haluavat stoppeja. Rookiet ovat kuitenkin olleet motivoituneita ja kehittyneet paljon syksyn ja alkukevään aikana.

 

Dogsien pitkän historian aikana puolustuksessa on nähty hyvin mielenkiintoisia yksilöitä, ja peli on sujunut ajoittain hyvin tai huonosti. Yhteistä Dogsien puolustukselle aina on ollut kova yrittäminen. Tälle kaudelle teemaa on lähdetty kunnianhimoisesti kehittämään, ettei puolustuksen tekeminen jäisi vain yrittämiseksi.

Puolustuksen kapteeni Tatu Korpela lupailee uutta ilmettä puolustukselle:

”D tulee pelaamaan kurinalaisesti ja kovaa. Periksiantamattomuus kuvastaa meidän puolustusta. Ollaan saatu hyviä treenejä alle ja opittu pelaamaan joukkueena. Vastustajalla ei tule olemaan kivaa peleissä. Dogs-D toimii niin, että ensimmäinen pysäyttää ja toinen ajaa paskaksi. Joukkuepelillä ja hyvällä asenteella tulemme voittamaan pelejä tänä vuonna! ”

 

Tatu Korpela on yksi puolustuksen avainpelaajista ja sanoo D´n Koirien olevan kovassa iskussa niin henkisesti kuin fyysisesti:  “MRRR!! WRUFF!!”

Puolustuksen henkinen johtaja Jere “suomalainen suomenruotsalainen” Haapamäki on näin kevään tullessa valmiina purjehtimaan sekä pelaamaan jenkkifutista. LBn paikalla tullaan näkemään myös Henri Alasaari ja Arttu “Dubai” Heikkinen. Linebäkki triolta on nähty mielenkiintoisia otteita treeneissä, joten kaikki on mahdollista näiden herrasmiesten pelissä. Niin tämän kuin aikaisempien kausien Dogs-tukimiehiä on leimannut vauhti ja vaarallisuus. Linebäkit ovat ensimmäisenä siellä missä tapahtuu. Viime kaudella eläkkeelle siirtynyt vanha koiranraato Juho Nätynki voi siis nukkua yönsä rauhassa, sillä hänen perintönsä elää hyvin koiratukimiehissä.

Niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa linjamiehet ovat isoja. Deen kapteeneiksi valitut Antti ”Vuarenlehto” Vuorenlehto ja Tatu ”Lapuan Härkä” Korpela ovat valmiina möykyttämään. Nämä kaksi koiraa ottavat niskalenkkiä ja takavyötä vastustajista, joten isoja pelejä on odotettavissa. Loput linjan pelaajista omaavat rookie-statuksen. Juuso Rintamäki on yksi uusista linjan pelaajista, joka on maininnan arvoinen. Kovaa pelaava Kauhajoen lähiöiden kasvatti on kehittynyt paljon treenikauden aikana.

Syötönkatkot Dogsien joukkueessa tarjoaa DB-trio, joka on mennyt täysin uusiksi.  Safetyn paikalla häärii Urho ”Cool Hands” Ruuskanen, joka tekee paluun koiralaumaan viime kauden vaihtoreissun jäljiltä. Laidoilla rissuja peittävät rookie-duo Kristian Lahtinen ja Ville Havulehto, joka on mielenkiintoinen vahvistus Dogseille, koska häneltä löytyy kokemusta Crocodilesistä. Tämä “paimenkoira” on esittänyt treeneissä vahvaa 1vs1 pelaamista ”peittoamalla” vastustajat.  Lisäksi kysymysmerkiksi nousee, tekeekö Dogsien kaikkien aikojen kolmanneksi paras pelaaja Mikko ”Husky” Isokääntä paluun. Lehdistötilaisuutta odotellessa. ¯\_(ツ)_/¯

 

OTTELUOHJELMA:

9.3 TUAS – DOGS @Turku, Kickoff 20.00

16.3 DOGS – UTU @Botniahalli, Kickoff 19.00

30.3 DOGS – NDU @Fennia Arena, Kickoff 19.30

*Dogsien kotimatseihin ilmainen sisäänpääsy*

 

Kategoriat: Yleinen