O! O! O! Koirahyökkäys on kuuluisa monipuolisesta ja viihdyttävästä pelistään ja siihen ei ole tulossa muutosta tälle kaudelle! Hyökkäykseen on tullut uusia pelaajia syksyn try-outeista, mutta se voi luottaa myös vanhoihin konkareihin, joita nähdään tänäkin vuonna viininpunaisessa uniformussa.

Liian nopea, liian viisas, liian hyvä. DOGS-O! LETS GO!

Pelinrakentajan paikalla on nähty monta legendaarista pelaajaa ja tälle kaudelle paluun tekee kokenut Samppa Luoma-Halkola. Tämä Kauhavan Aaron Rodgers on valmiina paloittelemaan puolustuksia ja johtamaan koiralaumaa voittoihin. Koirien WR-osasto muodostuu puolestaan värikkäästä kvintetistä. Rissuista löytyy nopeutta ja (epä)varmoja käsiä, kun hymypojat Patrik ”PATTE!” Wargh ja Henkka Hämälainen taiteilevat reitityksillä. Kokoa ja voimaa laitahyökkäykseen tuovat Max ”OUT-Esboo..” Helander, Miko Punto ja Markus Pettmannn.

Kun vastustajan puolustus keskittyy heiton ehkäisyyn, lähtee koirat juoksulle. Dogsien poliisi Johannes ”Kyttä” Siirilä sekä Ville Hellström muodostavat räjähtävän duon takakentälle, joiden perään on turha lähteä. Dogsien taitopelaajat laittavat puolustajat tanssimaan haluavat he sitä tai eivät!

Dogs-QB Luoma-Halkola lupailee mielenkiintoista peliä hyökkäykseltä.

”Dogs-hyökkäys tulee pelaamaan yhdellä sanalla “mukautuvasti”. Uskon, että meillä on sellainen pelisysteemi paikallaan, jolla pystytään pelaamaan joukkueena vahvemmin, vahvistamaan yksilöiden vahvuuksia ja piilottamaan heikkouksia vastustajan tekeminen huomioon ottaen.”

“Yksittäisistä pelaajista kannattaa seurata: vanhoista pelaajista meidän monivuotista hyökkäyksen linjan juggernauttia Joni Kujalaa, joka tänä vuonna nousee isoon rooliin paitsi peleissä myös treeneissä otettuaan vetovastuun linjayksiköstä. Uusista seuraisin Ville Hellströmiä – Ville on pienemmästä varresta huolimatta varsin atleettinen kaveri ja oppii peliä nopeasti. Voidaan laittaa formaatiossa mihin vain, pystyy sekä kantamaan että ottamaan vastaan palloa. Vähän samaa näköä pelaamisessa kuin meidän entisessä RB:ssä Simon “MVP Snub” Lehtimäessä”

Vaikka taitopelaajat saavat kaiken kunnian, ei pidä unohtaa hyökkäyksen peruskiveä, O-linjaa. Koirien hyökkäyksenlinjasta löytyy kokoa ja uutta lihaa. Rookiet Marko Nordman ja Valtteri Välimaa hoitavat kunniakkaasti guardien paikat. Sentterinä toimii Dogsi-konkari Joni Kujala. Hyökkäyslinja on valmiina antamaan paljon rakkautta ja melkein laittomia blokkeja jokaiselle puolustajalle, joka vähänkin uneksii pelikentällä.

Dogsien hyökkäyslinja on historiansa aikana sisällyttänyt paljon mielenkiintoisia ja kyseenalaisia hahmoja. Nyt viimeisten huhujen mukaan vanhat koiralegendat nähtäisiin viininpunaisessa ja kultaisessa peliasussa myös tänä keväänä. Vesa Keskisen ensimmäinen perijä Antti ”Mr. Big Shot” Rinta-Aho on jättänyt oven avoimeksi pelaamisesta. Jäämme odottamaan vastausta Töysän norsunluutornista…

WUFF! WUFF!

 

Kauden 2019 otteluohjelma:

9.3 TUAS – DOGS @Turku, Kickoff 20.00

16.3 DOGS – UTU @Botniahalli, Kickoff 19.00

30.3 DOGS – NDU @Fennia Arena, Kickoff 19.00

*Dogsien kotimatseihin ilmainen sisäänpääsy*

Kategoriat: Yleinen